terus berdetik...hargailah ia...

Thursday, 10 March 2011

kisah gadis penjual coconut shake

                      

     Petang tadi aku g pasar malam.. macam biase.. senarai belian yg xpenah miss dari list aku is.. beli coconut shake .. masuk tahun ni dh 9 tahun aku duk beli air ni si gadis ni... bermula ketika masih di bangku sekolah menengah rendah... hingga lah sekarang di bangku kolej dah... bermula dengan hanya mengayuh beskal (sbb dlu lom ade lesen lg) hingga la sekarang menunggang motosikal.. aku tetap xkn miss beli air kt situ.... selama 9 tahun aku jd pelanggan tetap awek tu..lokasi jualan mereka (gadis tu bersama kakak, ayah, adik beliau) tetap sama... 9 tahun tuuu.... tapi...hehe... walaupun 9 tahun dh aku jd regular customer...name si gadis ni pun aku xtau... wakaka... kadang2 pernah gak gadis ni bg air free.. yela.. regular customer la katenye... paling aku suke bile die senyum kt aku... wakaka... leh jadi angau tibe -tibe... haha... ape lagi aku nk cite yer...?? erm..... mesti korang2 ckp aku syok sendiri sebab wt entry cmni kn...?? hehe... tibe-tibe mood syok sendiri menjengah kalbu ku... wakaka... oppss... dh pukul 1.30am... mase untuk tidor.... selamat malam... uit2,,,sebelum tu kne wt lawatan sambil komen dlu kt followers sumer... :D

7 comments:

mohd rafiq abd rafar said...

dausss...^_^ nak sket..ohh syok kat awek tu ea..hehehe

penggila lensa said...

huikk... rafiq.... ambik2... hihi.. syok gak laa... tp... beliau syok kt aku x ek...?? hoho

Hafriz Mohamad said...

hehe.. angau doh member aku sorg nih..hik3~

aku nk jugok!!

penggila lensa said...

hehe... angau xpe g.. jgn bangau... hahaha... nok nape..?? hoh... buleh2.. ade 3 cawan tu.. demo so, aku so, rafiq so.. hahaha

CIK TOM said...

try la tanya siapa gerangan nama gadis jual air tue??kat mana ni??nak cik tom tanyakan??hahahhaha...

penggila lensa said...

alalala cik tom.... hehe.. entah mengapa lidah kelu tatkala ingin bertanya nama...hehe.. kt terengganu..
cik tom nk tnyakan...?? hahaha
lalalala

Cik Aish said...

wah..best..penah rasa coconut shake kat melaka tak? best gile